1001 Gece Masalları Balesi

Kültür ve sanat etkinliklerinin sıkı takipçisi İzmir Fen Lisesi öğrencileri bu hafta İzmir Devlet Opera ve Balesi´nde Fikret Amirov´un 1001 Gece Masalları Balesi´ni izlediler.

70 dakikalık 2 perdeden oluşan bu harikulade baleye Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ, Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Değerli Müzik Zümre Başkanımız Sinem VAR koordinesinde giden öğrencilerimiz hem eğlenceli hem de buram buram sanat kokan güzel bir gece yaşadılar.

Sıkı takipçileri olan kültür - sanat etkinliklerine öğrencilerimizin katılmasını sağlayan kıymetli öğrencilerimize emeklerinden ve sanat damarlarında kültür akan pahabiçilmezlerimize ilgi, alaka ve İzmir Fen Lisesi öğrencisine yakışan temsil ve tutumlarından ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

1001 Gece Masalları Balesi1001 Gece Masalları Balesi1001 Gece Masalları Balesi1001 Gece Masalları Balesi1001 Gece Masalları Balesi1001 Gece Masalları Balesi

Yayın: 23.04.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 12:00 - Görüntülenme: 2957