11lerimiz Bölge Finaline Yükseldiler

Herkesin göremediğini hızlı bir şekilde gören öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonasına öğrencilerimiz bireysel olarak katılmışlardır. Aldıkları puanlara göre sıralandıklarında en yüksek üç puanı alan öğrencimizin puan ortalaması okul puanı olarak belirlenmiş ve bu şekilde 11. Sınıflarımızdan Alper T., Zeynep Ş. ve Eren E.'tan oluşan takımımız İzmir Fen Lisesi'ni temsil etmek için Bölge Finaline Katılım hakkı kazanmıştır.

Şampiyonaya katılmış ve performans sergilemiş tüm öğrencilerimize verdikleri emek ve ayırdıkları zamandan ötürü teşekkür ederken özellikle okulumuzu Bölge Finaline taşıyan Alper, Zeynep ve Eren'i gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ederiz.

11lerimiz Bölge Finaline Yükseldiler

Yayın: 16.12.2020 - Güncelleme: 16.12.2020 16:00 - Görüntülenme: 567