Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

"Büyük Önder Atatürk'ün 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak başlattığı milli mücadelemiz Türk tarihinde önemli dönüm noktalarından biridir. 19 Mayıs, bağımsızlığımız adına bir milat olmuş, milli hafızamızda önemli bir yer edinmiştir. 19 Mayıs 1919'da canlanan milli ruh, bizlere ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. Büyük Önderimiz Atatürk, en büyük eserim dediği Cumhuriyet'i  siz  gençlere emanet etmiştir. O'nun gösterdiği hedef olan muasır  uygarlık düzeyinin üstüne çıkılması için siz İzmir Fen Lisesi gençliğinin laboratuvarlarda sabahlaması gerekmektedir.   Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü  Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum."

Mahmut YILDIZ

Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı