Bedri Rahmi Eyüpoğlu Sergisi

Öğrencilerimizin okul içinde olduğu kadar okul dışında da mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerini geliştirmelerine zemin sağlayan İzmir´in Çınarı İzmir Fen Lisesi´nden yine bir etkinlik haberimiz var.

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin uygun görüşü doğrultusunda 8. dersten sonra Kütüphanecilik Kulübü Öğrencilerimizin Bir Bölümü ile Kulüp Danışman Öğretmenlerinden Değerli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER ile Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN Folkart Galeride Bedri Rahmi Eyüpoğlu Sergisi´ni ziyaret ettiler.

Değerli öğretmenlerimiz ile kıymetli öğrencilerimize ilgilerinden ve emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 23.02.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 13:59 - Görüntülenme: 7115