Biyolojide Uluslararası Gümüş Madalya

İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Zümre Başkanımız Dr. Meryem YAZICI'nın danışmanı olduğu Biyoloji Olimpiyat Takımının Üyesi Öğrencimiz Anıl Deniz YILMAZ Uluslararası Biyoloji Olimpiyatı 2020'de Gümüş Madalya ile okulumuzu, İzmir'imizi ve Türkiye'mizi gururlandırdı.

Çevrim içi juri toplantıları ile başlayan, uygulama ve teorik sınav ile devam eden süreçte Anıl Deniz YILMAZ bilgi ve becerisini ortaya koyarak IJSO 2019'da aldığı uluslararası bronz madalyanın yanına IBO 2020'de kazandığı uluslararası gümüş madalyayı da ekledi.

Değerli öğrencimiz ve kıymetli öğretmenimiz başta olmak üzere ülkemize bu sevinci yaşatan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Biyolojide Uluslararası Gümüş MadalyaBiyoloji Gümüş MadalyaUluslararası Gümüş Madalya

Yayın: 24.08.2020 - Güncelleme: 25.08.2020 13:02 - Görüntülenme: 10898