Çevrim İçi Toplantımızı Tamamladık

Değişen durumlara en kısa zamanda uyum sağlayarak her zaman her alanda en iyisinin İzmir Fen Lisesi olmaya devam etmesi için çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında özel durumu bulunan öğretmenlerimiz hariç tüm öğretmenlerimizin katılımı ile yaptığımız çevrim içi toplantımız tamamlanmıştır.

Toplantımızda alınan kararlardan bir tanesi olan çevrim içi eğitimlerimizin içerikleri ve takvimi hazırlanmıştır. 30 Mart 2020 Pazartesi Gününden itibaren eğitim faaliyetlerimiz zenginleşerek devam edecektir.

Okulumuz için emek veren ve zaman ayıran tüm paydaşlarımıza tek tek teşekkür ederiz.

Çevrimiçi Toplantımızı Tamamladık

Yayın: 28.03.2020 - Güncelleme: 28.03.2020 19:49 - Görüntülenme: 2674