Destekleme ve Yetiştirme Kursları Devam Ediyor

Edebiyat, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji başta olmak üzere okul çıkışlarında yoğun bir programla öğrencilerinin desteklendiği okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun koordinesinde Ders Öğretmenlerimizin desteğinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) planlandığı gibi ve öğrencilerimizin etkin katılımı ile devam ediyor.

Öğretmenlerimizin özveriyle çalıştığı ve hem sınıf düzeyinde hem de olimpiyat düzeyinde öğrencilerimizin yoğunlaştırılmış bir şekilde desteklendiği DYK´lar devam ediyor.

Değerli öğretmenlerimize ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten ötürü teşekkür ederiz.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Devam EdiyorDestekleme ve Yetiştirme Kursları Devam Ediyor

Yayın: 08.03.2019 - Güncelleme: 22.11.2023 09:52 - Görüntülenme: 311