Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız Devam Ediyor

Azmi ve özverisi ile kendi destanını yazan ve efsane dönem olarak anılacak İFL2021'in okulu İzmir Fen Lisesin'de Okul Yönetimimizin öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle ve velilerimizle bilgi alışverişi sonrasında planladığı ve değerli öğretmenlerimizin nitelikli bir şekilde çalıştığı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımız tedbirli ve verimli bir şekilde devam ediyor.

Bu nitelikli etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Yayın: 15.09.2020 - Güncelleme: 15.09.2020 21:38 - Görüntülenme: 664