Doğa Yürüyüşümüz

Yeşili ve maviyi seven ve koruyan sporcu gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA öncülüğünde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ desteğinde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimiz onaylanan güzergahları doğrultusunda spor yapmak ve doğayla bütünleşmek amacıyla doğa yürüyüşü yaptılar.

Doğa yürüyüşü için okul bahçemizden otobüslerle ayrılan ekibimiz önce uzman sporcular ile ısınma hareketleri yaptılar. Ardından onaylanan güzergahları doğrultusunda doğa yürüyüşüne çıktılar.

Dinlenme alanlarında yemek yiyen / piknik yapan öğrencilerimiz güzel bir anı ile okulumuza kazasız dönmüştür.

NOT: Haberimizde kullandığımız fotoğraflar için Değerli tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA´ya teşekkür ederiz.

Yayın: 25.10.2018 - Güncelleme: 05.01.2024 11:55 - Görüntülenme: 733