Dünya Tiyatrolar Günü

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde yine bir Sosyal Kulüp Etkinliğimiz ile ilgili haberimiz var. Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Tiyatro Günü Temalı Pano hazırladılar.

Öğrencilerimizin sosyal becerilerinin gelişmesi ve atkif öğrenme süreçlerine yatkınlıklarının artırılması amacı ile değerli öğretmenlerimiz öğrencilerine araştırma projeleri vermiş ve takım çalışması yaptırarak öğrencilerinin okul panosu oluşturmalarını sağlamışlardır. Kıymetli öğretmenlerimizin tema hakkındaki değerli ve zengin bilgi birikimi ile öğrencilerine aktardığı önerileri doğrultusunda okul panosu ortaya çıksa da öğrencilerimiz bu ürünleri hazırlarken gazete ve dergi taraması yapmış, internet üzerinden görsel malzemeler bulmuş ve kendi aralarında karar mekanizması oluşturarak hangi materyallerin Okul Panosuna ekleneceğini veya hangi materyallerin panoda yer almayacağını belirlemişlerdir.

Deneyimli, vefalı ve özverili öğretmenleri başta olmak üzere okul panosunda emeği geçenlere okulumuza katkılarından ötürü teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız...

Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 13:59 - Görüntülenme: 3535