EducaTurk Ziyaretimiz {Üniversite - Meslek Tanıtım Gezisi}

Öğrencilerimizin yüksek öğretim basamağı ile ilgili hayaller kurmalarını ve bu hayalleri ışığında planlı bir çalışmanın içine girerek hayallerini gerçekleştirmelerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberimiz var. Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz EducaTurk´ü Ziyaret etti.

Yüksek öğretimde doğru ve kaliteli eğitimi arayan öğrenciler ile eğitim kurumlarını 2005 yılından beri buluşturan EDUCATURK etkinliklerinde öğrencilerimiz eğitim kurumları ve seçmek istedikleri bölümler hakkında eğitim görevlileri ve uzmanlara istedikleri tüm soruları sorarak merak ettikleri konuların aydınlatılmasını sağladılar ve eğitim kurumlarını yakından tanıyabildiler.

Bu nitelikli etkinliklere öğrencilerimizin katılmasını sağlayan Kıymetli İngilizce Zümresi Başkanımız Alime ZENGER ve Değerli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER´e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu etkinlik esnasında ilgi ve sabırla faaliyeti takip eden ve yüksek öğretimle ilgili sorularının peşinden koşan pahabiçilmezlerimize de teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 01.04.2017 - Güncelleme: 24.01.2024 15:47 - Görüntülenme: 3483