Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Türkiye Büyük millet Meclisinin Açılışının 100. yıl dönümünü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılına ulaşmanın gururunu, coşkusunu ve heyecanını paylaşıyoruz. Atamızdan armağan yüzyıllar yaşayacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk başkanı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bize bu vatanı armağan eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum."

Mahmut YILDIZ

Okul Müdürü