Etiket Sonuçları: 2023

Ara

15-16-17 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü kampüsünde düzenlenen IZTECH RoboLeague 2023 robot yarışmasına Birlişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde hazırlanan 14 öğrencimiz (2 ekip Tasarla Yap Yarıştır ve 1 ekip Arazi) okulumuzu temsil etmek için okul dışı zamanlarında çalışmış ve 7 öğrencimiz (1 ekip Tasarla Yap Yarıştır ve 1 ekip Arazi) yarışmaya katılmışlardır.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Mehmet SÖZÜGÜZEL himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün ilk gününde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU Teknofest İzmir 2023'ün ilk gününde öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Okulumuzun ilk kafilesi olan 9. sınıflarımız Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde 3 otobüs olarak Teknofest İzmir 2023'ü ziyaret etmek için okulumuzdan ayrıldılar ve grup grup Teknofest İzmir 2023'ü gezen 9. sınıflarımızın bir kısmı, Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet SÖZÜGÜZEL proje tanıtım masamızda öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet etti.

Eyl

Teknofest 2023 İzmir Ziyaretçi kaydınızı yaptınız mı?

Bağlantı: https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/

Tem

"Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen ailelerine ve öğretmenlerimize teşekkür ederim."

Tem

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımlamıştır: