Etiket Sonuçları: aile

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 87 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2017 anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Öğrencilerimiz için en iyisi neyse onu gerçekleştirmek için çalışan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kantin Denetleme Komisyonunda yer alan Değerli Öğretmenlerimiz ve Vefakar Okul Aile Birliği Temsilcimiz kantinimizi denetlediler.

İzmir Fen Lisesi Okul Aile Birliği 28/10/2016 Cuma günü kurul ve komisyon üyelerini belirlemek için toplanarak aşağıdaki gibi yetkilendirilmiştir.

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.