Etiket Sonuçları: ara

Bilinçli tercih yapmak için yerinde gören ve sorularını ilgili kişilere soranların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´un koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Ankara Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak için uğraşan öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda okul konferans salonumuzda toplandık ve bir önceki toplantımızda ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Azim ve kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. aşama sınavı öncesi son kulvar dönüldü. Ara Kamp tamamlandı.

Ağu

Matematiğin şifresini çözenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2018 listelerinde yer aldı.

Ağu

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?

Tem

Proje okulu olmanın hakkını veren ve nitelikli projeler ortaya koyan okul İzmir Fen Lisesi´nde OKEEF Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına davet edilen 4 Projemiz de ödül aldı.

Nitelikli projelere imza atanların, bilimsel araştırma yapanların ve kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Okulumuzun 94 mezunu Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde proje ekipleri ve danışman öğretmenleri ile birlikte İYTE´de İFL mezunu değerli akademisyenlerimiz ile görüştüler.