Etiket Sonuçları: ara

Ağu

Matematiğin şifresini çözenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden 3 öğrencimiz TÜBİTAK BİLGEM UEKAE Lise Öğrencileri için Kriptoloji Yaz Okulu 2018 listelerinde yer aldı.

Ağu

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?

Tem

Proje okulu olmanın hakkını veren ve nitelikli projeler ortaya koyan okul İzmir Fen Lisesi´nde OKEEF Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına davet edilen 4 Projemiz de ödül aldı.

Nitelikli projelere imza atanların, bilimsel araştırma yapanların ve kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA ve Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Okulumuzun 94 mezunu Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde proje ekipleri ve danışman öğretmenleri ile birlikte İYTE´de İFL mezunu değerli akademisyenlerimiz ile görüştüler.

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren ve bilime gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde çeşitli yarışmalara proje sunup o yarışmalardan derece ile dönem proje ekiplerimize Okul Müdürünüz Sayın Mahmut YILDIZ alkışlar arasında ödül verdi.

Hem Olimpiyat hem de Proje çalışmalarında adından söz ettiren fen bilimlerine gönül vermiş öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edilen projelerimiz ödülle döndüler.

Kaliteli projeleri ile sadece olimpiyat alanında değil proje çalışmalarında da adından söz ettiren bir Matematik Zümresine sahip olan okul İzmir Fen Lisesi´nde Salih Zeki 9.Matematik Araştırma Projeleri Yarışmasına 2 Projemiz davet edildi.

Sadece olimpiyat alanında değil kaliteli proje çalışmalarıyla da adından söz ettiren bir Matematik Zümresine sahip olan okul İzmir Fen Lisesi´nde Salih Zeki 9.Matematik Araştırma Projeleri Yarışmasına 2 Projemiz davet edildi.

Proje okulu olmanın hakkını veren ve nitelikli projeler ortaya koyan okul İzmir Fen Lisesi´nde OKEEF Ulusal ve Uluslararası Bilimsel Proje Yarışmasına 4 Projemiz Davet Edildi.