Etiket Sonuçları: bağımlılık

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü 7. ders saatinde 9. sınıflarımıza ve 8. ders saatinde 10. sınıflarımıza "Dijital Bağımlılık ile Mücadele" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Nis

Teknolojiyi nasıl ve ne kadar kullanacaklarına dikkat edenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Uzman Ekip tarafınan öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı konusuna eğitim verildi.

Mrt

Yararlı alışkanlıkları olan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde Sağlıklı Okul Projesi Kapsamında Bornova Toplum Sağlığı Müdürlüğü Merkezinden Dr. Lütfiye ŞAHİN Tütün Bağımlılığı konusunda öğrencilerimize eğitim verildi.