Etiket Sonuçları: bilişim

Bilgisayar Bilimlerine gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimiz Bilge Kunduz Etkinliğine katılıyorlar.

Yaparak, yaşıyarak adım adım mühendis olacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Bilgisayar Bilimi Kur02 dersleri kapsamında 10. sınıf öğrencilerimiz Arduino mikrodenetleyici ile uygulama ve elektronik sistem geliştirmeye devam etmektedir.

Bilişim çağının işleyen demiri İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç ATEŞ koordinesinde Avrupa Birliği Kodlama Haftası (EU Code Week) ve Bilgisayar Bilimi dersleri kapsamında öğrencilerimiz kodluyorlar.

20 Yıl içinde üretilecek milli teknolojilerin altında imzası olacak mühendislerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıflarımızda Bilgisayar Bilimi Kur01 ve Kur02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle CodeWeek - Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri devam etmektedir.

Bilgi çağına damgasını vuracak mühendislerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıflarımızda Bilgisayar Bilimi Kur01 ve Kur02 dersleri kapsamında 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizle CodeWeek Avrupa Kodlama Haftası etkinlikleri devam etmektedir.

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?

Tem

Bilgisayar bilimine gönül veren mühendis kumaşlı öğrencinlerin okulu İzmir Fen Lisesinden sevindirici bir haberimiz var. Dilara Büşra YÖRÜR, özel bir üniversitenin düzenlediği robot yarışmasında takım arkadaşlarıyla birlikte TURNUVA BİRİNCİSİ oldu.