Etiket Sonuçları: birliği

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Necdet BUDAK ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK, Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektörümüzün makamında fikir teatisi yaptı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır.

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 87 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2017 anlamına yakışan şekilde kutlandı.