Etiket Sonuçları: bornova

Ara

Bornova Kaymakamımız Sayın Fatih GENEL'in konunun hassasiyetinin anlaşılması ve konuya dikkat edilmesi hususundaki bilgilendirme notudur.

Ekm

Sorgulayan, araştıran, okuyan ve anlayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde Edebiyat Zümremizin koordinesinde öğretmen ve öğrencilerimiz Bornova Kitap Günlerinin açılışına katılarak "Ey oğul, bilerek haksızlık yapma! Sana zarar geleceğini bilsen bile doğruluktan, haktan ve adaletten ayrılma!" baba nasihati ile yola çıkan bir kaymakamın, Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in anılarıyla yoğurulmuş denemeler manzumesi olan "Az daha çoktur" isimli kitabını da kendilerine imzalatma şansı buldular.

Haz

Hedef odaklı çalışan, çalışırken o süreçten en iyi verimi alan ve çalışmasında en iyi performansı gösterip sonuç alan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinin öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün "Taçlanan Başarılar" etkinliğinde Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde ödüllerini aldılar.

Mrt

Okuyoruz diye sessizce haykıran bilinçli ve farkındalığı yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde "Bornova Okuyor Etkinliği" etkinliğine destek verdik.

Haz

Yabancı dili kullanarak dil becerilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde Bornova DynEd Şenliğine katıldı.

Ock

Öğrencilerimizin düşünce ve hayal dünyalarını geliştiren tüm faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Kütüphanecilik Kulübünün Değerli Danışman Öğretmenleri Zeynep SARVAN (Türk Dili ve Edebiyatı) ve Çiğdem YENER (Tarih) koordinesinde kulüp öğrencilerimizin etkili ve vefalı çalışmaları sonucunda İzmir Fen Lisesi YAŞAYAN KÜTÜPHANEMİZ ile gurur duymaktadır.

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.