Etiket Sonuçları: boğaziçi

Ock

Hedefini iyi belirleyen ve hedefine doğru kararlılıkla ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nun koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanı ve Rehberlik Öğretmeni Seyran CANBAZ'ın desteğinde 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümü tanıtımına katıldılar.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.