Etiket Sonuçları: genel

Nis

Öğrencileri için her daim kendilerini yenileyen ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova BTR İlçe Koordinatörü ve Fatih Eğitmeni Uğur Süslü koordinesinde Bornova ilçesinde görevli Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri Eğitim Teknolojileri ve Teknik Destek Hizmetleri Daire Başkanı Sayın Asaf Murat KARAPINAR liderliğinde Dr. Hüseyin KOCASARAÇ moderatörlüğünde Prof. Dr. Hasan ÇAKIR (Bilişim Teknolojileri Öğretmen Yeterlilikleri: Yakın Geleceğe Bir Bakış) ve Doç. Dr. Hüseyin ÇAKIR (Arttırılmış Gerçeklik ve Sanal Gerçeklik) tarafından Mart Ayında düzenlenen eğitimlere katılmışlardır.

Şbt

Biz biliriz diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´den iki takımımız Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in gözetiminde Gençlik Merkezleri Arası Bilgi Yarışmasına katıldılar.