Etiket Sonuçları: inovasyon

Kas

Bilimin hayatımızı etkileyecek teknolojilere dönüşmesi için girişimlerde bulunan araştırmacı ve gerçekçi öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde danışman öğretmenlerinin koordinesinde proje ekiplerimiz katıldıkları Başakşehir Living Lab İnovasyon Yarışması'nda birinci aşamayı geçmişlerdir.

Kas

Ekm

Matematiğe ve matematiksel modellemeye gönül veren, zeki, azimli ve çalışkan araştırmacıların okulu İzmir Fen Lisesinde Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER ve ekibi Gaziantep'te düzenlenen TeknoFest 2020'de İnsanlık Yararına Teknolojileri Yarışması Sosyal İnovasyon Dalı Lise Kategorisinde okulumuzu temsil etti ve en iyi sunum ödülünü kazandılar.

Ekm