Etiket Sonuçları: iyileştirme

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde ve Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Lise yıllarını unutmayanların okulu İzmir Fen Lisesinde her geçen gün daha iyi bir okul olabilmemiz için 1987 Mezunlarımızın maddi ve manevi destekleri ile yaz boyunca okulumuzda iyileştirmeler yapılmıştır.

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi Anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planımız kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Nitelikli ve bilinçli bilişim teknolojileri kullanıcısı olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde öğrencilerimize Öğrenci Tablet Bilgisayarları törenle dağıtıldı. Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ rehberliğinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgi İşlem ve Eğitim Teknolojileri Hizmetleri Bölümü desteğinde 11. Sınıf nakil gelen öğrencilerimize öğrenci tablet bilgisayarlarını törenle dağıttık.