Etiket Sonuçları: kamp

Şbt

17 Şubat 2022 Tarihinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Olimpiyat Danışman Öğretmenlerimizin katılımı ile Kış Kampına katılacak olan olimpiyat takımlarımızda yer alan öğrencilerimize motivasyon amaçlı kahvaltı düzenlendi.

Haz

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları IV. Ulusal Bilim Kampı Projeler Yarışmasında İzmir Fen Lisesi "İleri Robotik Sistemler ve Mekatronik" alanında Türkiye  1.si oldu.

Kıymetli Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve öğrencilerimiz Bünyamin Emre EFE ile Kerem DIŞPINAR´a bilime ayırdıkları zaman ve verdikleri emekten dolayı teşekkür ederken gösterdikleri performans ve aldıkları sonuçtan ötürü de kendilerini tebrik ederiz.

Tem

Nasıl başlayacağını bilen ve bitirdiğinde takdir edilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlediği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edilen öğrencilerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

Haz

Bilgi çağında tüketen değil üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 7 öğrencimiz Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edildi ve 6 öğrencimiz şimdi Koç Üniversitesi'nde bu kampta kodlama ve bilgisayarca düşünme becerilerini geliştiriyor.

Haz

Her alanda olduğu gibi Bilgisayar Alanında da ilgisi ve becerisi yüksek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde iki değerli öğrencimiz Mümtaz Mert DEMİR, Mert MUTLU Bünyamin Emre EFE ve Murat Kaan KARAGÖZ "81 Siber Kahraman Siber Güvenlik Yaz Kampı 2019" a katılma hakkı kazandı.

May

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları III. Ulusal Bilim Kampı Projeler Yarışmasında İzmir Fen Lisesi "Temiz ve Yenilenebilir Enerji" alanında Türkiye  1.si oldu.

Şbt

Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözme ve model oluşturma becerilerini geliştirmek, atölye çalışmalarıyla bilimsel yöntemleri kullanarak sorunlara çözüm üretmelerini sağlamak, beşeri bilimler ve sanat dallarıyla olan bağlarını pekiştirmek, bilimsel çalışmaları sevdirmek, bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek, yeni proje fikirleri ve buluşları oluşturacak uygun imkân ve ortamları sağlamak amacıyla; Genel Müdürlüğümüze bağlı proje okullarının katılımı ile “Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” düzenlenmektedir.

Kas

Azim ve kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. aşama sınavı öncesi son kulvar dönüldü. Ara Kamp tamamlandı.

Eyl

Bilimin maceralı yolculuğunda gizemi çözebilenlerin ve o yolculuğa gizem katabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden TÜBİTAK Kriptoloji Yaz kampına giden öğrencimiz Ervin başarılı bir şekilde kamptan döndü.

May

“Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumları Ulusal Bilim Kampı” İkinci Aşamasına Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı "Sentez Gazlardan Mikroorganizmalar İle Biyoetanol Üretimi" isimli Yağmur ve Hande Sena´nın projeleri davet edildi. Sergide okulumuzu temsil ettiler ve yapılan değerlendirme sonucunda Temiz ve Yenilenebilir Enerji Alanında BİRİNCİLİK aldılar.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.