Etiket Sonuçları: kds

Ock

9. sınıflarımızdan 12. sınıflarımıza kadar her sınıf düzeyinde titizlikle hazırlanmış sorularla öğrencilerimizin kendilerini değerlendirme fırsatı olarak gördükleri kazanım değerlendirme sınavlarımız birinci dönem itibariyle tamamlandı. 12. sınıflarımızda daha yoğun olmak üzere ikinci dönemde de kazanım değerlendirme sınavlarımız devam edecektir.

Ara

Yüzler değişse de hedefini belirleyip kararlılıkla ilerleyenlerin sonuçları mutlaka bir bayrak törenimizde sahnenin ışıltısı ile taçlanmaktadır. Okulumuzun 2023 yılı için son gününde, 29 Aralık 2023 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi yine sahneye çıkarıp başarı belgesi vererek onore etti.

Ara

15 Aralık 2023 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkarıp başarı belgesi vererek onore etti.

Ara

1 Aralık 2023 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkarıp başarı belgesi vererek onore etti.