Etiket Sonuçları: koruma

Ara

14 Aralık 2023 Perşembe günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı tarafından imzalanan protokol kapsamında öğrencilerimize "Afetten Koruma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi" verildi.

Mrt

Sosyal sorumluluk projelerine önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın eşi Sayın Emine Erdoğan´ın himayesinde 81 ilde faal olarak yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri Projesi" için İzmir Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendinin koordinesinde düzenlenen etkinliğe Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Matematik Öğretmenimiz Sevim Öztürk, Matematik Öğretmenimiz Ergül Atıcı Güven, Fizik Öğretmenimiz Vildan Akyol ve Müzik Öğretmenimiz Sinem Var katıldı.