Etiket Sonuçları: kurul

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdür Yardımcılarımız başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde ilgili sınıfların ders öğretmenlerinin katılımı ile Şube Öğretmenler Kurullarını toplamaya devam ediyoruz.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

İnsanlığa, medeniyete katkı sağlayan bilim insanı olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri "Türkiye Gençler Su Ödülü Proje Yarışması 2018" de İzmir Fen Lisesi´ni temsil edecek projeyi seçmek için toplandı.

İnsanlığa katkı sağlayacak gençlerin yetiştirilmesi için heyecanla ve azimle çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında gündem maddelerimiz doğrultusunda 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Öğretmenler Kurulu toplantımızı yaptık.

Ock

Öğrencisinin başarısını arttırması ve sürdürmesi için destek olan okul İzmir Fen Lisesi´nde 12. Sınıflarımızın Başarısı gündemli toplantımız Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında Bilim Kurulu odamızda gerçekleştirilmiştir.

Ock