Etiket Sonuçları: kurul

Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında sonuç alan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bizzat katıldığı Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 12. sınıflarımız için tamamlandı.

Öğrencilerimizin hedeflerine en iyi şekilde hazırlanmalarına destek ve kendilerini her yönden en iyi şekilde geliştirmelerine yardımcı olmak için ekip çalışması yapan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 11. sınıflarımız için tamamlandı.

Takım çalışması ile öğrencilerimiz için en iyi eğitim ve öğretim ortamını hazırlama düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 10. sınıflarımız için tamamlandı.

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Sınıf Rehber Öğretmeni desteğinde ve o sınıfta derse giren öğretmenlerin katılımı ile her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9. sınıflarımız için tamamlandı.

Öğrencilerimiz için en iyisini yapmak için uğraşan öğretmenlerimizin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında tüm öğretmenlerimizin katılımıyla belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda okul konferans salonumuzda toplandık ve bir önceki toplantımızda ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldık.

Planlayan, uygulayan ve sonuç alanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Kıymetli Zümre Başkanlarımız, belirlenen gündem maddelerimiz doğrultusunda Bilim Kurulumuzda toplandılar ve birinci dönem için senebaşında alınan kritik kararların uygulamasını değerlendirip uygulamaya dönük yeni kararlar aldılar.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.