Etiket Sonuçları: mezun

Mezunlarının gönül bağıyla sahiplendikleri ve destekledikleri okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bağış haberimiz var. IFL ´86 Mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ´ın koordine ettiği kitap kampanyasında Amerika´da satın alınmış orijinal kitapları IFL ´06 Mezunumuz Mehmet Erman KARASU okulumuza getirdi.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Elektrik ve Elektronik alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Dr. Alper KOZ (Orta Doğu Teknik Üniversitesi), 9. ve 10. sınıflarımız ile olimpiyat öğrencilerimize seminer verdi. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde IFL Mezuniyet Törenimizi Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde yaptık.

Önce iyi sonra nitelikli ve bilinçli insanlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Mezunlarımız için Mezuniyet Törenimizi Ege Universitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezinde görkemli ve anlamlı bir şekilde geröekleştirdik.

Kurum kültürüne ve geleneklerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Yönetimimizin koordinesinde Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde 88 Mezunlarımız ile etkinlik komitemizin titiz çalışması sonucunda Geleneksel Kuzu Günümüz 2018 7 Mayıs 2018 tarihinde tertip edildi.

Zamanında tiyatro yapanların şimdi de tiyatro yapılması için uğraş verdiği okul İzmir Fen Lisesinde Edebiyat Zümremizin koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde öğrencilerimiz değerli mezunumuz Barış bey ile Yaratıcı Drama ve Tiyatro etkinlikleri yaptılar.

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri dillerden düşmeyen efsane Mehmet Deniz Ertaştı. Hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ, tüm gününü okulumuz öğrencilerine ayırdı. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem İFL´deki anılarını anlattı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu. Olimpiyatçılara özel bir oturum gerçekleştirdi.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Efsane Mezunumuz Mehmet Deniz Ertaş öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem tavsiyelerde bulunmak hem de ozellikle olimpiyat konusunda paylasimlarda bulunmak için geliyor.