Etiket Sonuçları: mustafa

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında Okul Yönetimimiz ve Okul Aile Biliğimiz ile birlikte İzmir Fen Liseliler Derneği Ulu Önder, Başkumandan ve Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Nutuk kitabını öğrencilerimize dağıttı.

Kas

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ebediyete intikalinin 80. Yıl dönümünde okulumuz adına bir mesaj yayımlamıştır:

Kas

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK´ün Ebediyete İntikalinin 78. Yılı Anma Etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.