Etiket Sonuçları: mutlu

Ara

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli proje kapsamında düzenlenen etkinliklerden biri de Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile 2 Aralık 2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ock

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ'ın koordinesinde görevli polis amiri ve polis memurunun desteğinde 9. sınıf öğrencilerimizin aktif katılımı ile okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Kas

Birleşmiş Milletler tarafından engellilerin toplumsal yaşama tam ve diğer bireylerle eşit katılım sağlanmalarına ilişkin çalışmalar yürütülmüştür. Bu kapsamda engellilerin sorunlarına dikkat çekmek ve onları daha iyi anlayabilmek için 3 Aralık, 'Uluslararası Engelliler Günü' olarak ilan edilmiştir. Ülkemizde de çeşitli etkinlikler düzenlenerek eğitim, sağlık, çalışma hayatı gibi alanlarda fırsat eşitliği sağlanması ve farklılıklara saygı gösterilmesi, mekânsal erişim yanında teknoloji ve bilgiye erişimin bu bireyler için ne kadar önemli olduğuna dikkat çekilerek toplumsal farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır.

Unutmayalım ki engellilik birey ve ailesi için zorlu yaşam koşullarını beraberinde getirmekte ve onların yaşadığı sorunlarla baş etmeleri sürecinde bizlere görevler düşmektedir. Bu nedenle her alanda onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yılın her günü onları anlamak için her gün birlikte çalışalım.

Hoşgörü, sevgi ve saygıyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yaşamı kucaklayalım.

Ara

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde Hayata Mutlu Bakış (Mutlu Look) isimli etkinlik okulumuzda üçüncü kez gerçekleştirildi. Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizin katılımı ile okulumuzun konferans salonunda düzenlenen sunumda 9.sınıf öğrencilerimize iletişimde doğru bilginin nasıl alınabileceği ve bilgiyi bulduktan sonra bilgiyi doğrulatmanın önemi anlatıldı. Arkadaş seçiminde nelere dikkat edilmesi konusunda bilgilendirme yapıldı. İyi bir iletişimin iyi bir dinleyici olmakla başladığına dikkat çekildi.