Etiket Sonuçları: okul

"Kolay olan 500 tam puanı almaktı. Asıl olan ise benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek doğru okulu tercih etmekti" diyerek okulumuzu tercih eden ve İzmir Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz Değerli Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde okulumuza misafir olan ortaokullara 2018 - 2019 öğretim yılındaki ilk tanıtımı gerçekleştirdiler.

Çevreye duyarlı öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Senebaşı Öğretmenler Kurulu Topantısında alınan karar gereği 26 Eylül Çarşamba günü "Temiz Okul Temiz Çevre" çalışması kapsamında öğretmenlerimizle saat 12.50´de Çevre Temizliği yaptık.

Olimpiyat kültürü ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 Birinci Aşama Sınav Sonuçlarına göre 23 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazanmışlardı. 03 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar´da Olimpiyatçılarımız Yaz Okulunda faaliyetlerine devam ediyorlar.

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim yapma uğraşı veren ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır:

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme uğraşında olan ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır:

Birlik ve beraberlik içinde takım ruhu güçlü bir öğretmen ekibinin sahiplendiği okul İzmir Fen Lisesi´nde sene sonu öğretmen kahvaltısı gerçekleştirildi.

Enerjisini ve zamanını doğru kullanmayı bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Voleybol Turnuvamız Final Maçı ile tamamlanmış olup Bayrak Töreninde ise alkışlar arasında ödüller verilmiştir.