Etiket Sonuçları: okul

Ock

Tarihini ve kültürünü bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN liderliğinde Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL ve Değerli Okul Psikolojik Danışmanımızın koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Bursa Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ock

SAYIN VELİMİZ;

2018–2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Mevcut durumu kendi lehine çevirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında 3. turu tamamladılar.

Durumu analiz edip hedefine gidebileceği bir strateji geliştirebilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ, Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU koordinesinde ilgili öğrencilerimiz okulumuzu "Konak Belediyesi İsmet İnönü´yü Anma Satranç Turnuvasında" temsil edecek olan 4+1 kişilik okul takımına girmek amacıyla 5 turluk okul satranç turnuvasında maç yapıyorlar.

Bilinçli tercih yapmak için yerinde gören ve sorularını ilgili kişilere soranların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´un koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Ankara Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Herbiri birbirinden özel ve değerli olan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 Mezunumuz Seray 2018 dönemi için yaş kütüğüne dönem plaketi çaktı ve yaptığı konuşma ile son sınıflarımızı etkiledi.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantımız 21 Ekim 2018 Pazar Günü Saat: 11.00´da Okul Konferans Salonunda çoğunluk sağlanarak duyurulan gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

"Kolay olan 500 tam puanı almaktı. Asıl olan ise benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek doğru okulu tercih etmekti" diyerek okulumuzu tercih eden ve İzmir Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz Değerli Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde okulumuza misafir olan ortaokullara 2018 - 2019 öğretim yılındaki ilk tanıtımı gerçekleştirdiler.