Etiket Sonuçları: olimpiyat

2. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında fırtına estirecek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Yaka Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Mezunlarının gönül bağıyla sahiplendikleri ve destekledikleri okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bağış haberimiz var. IFL ´86 Mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ´ın koordine ettiği kitap kampanyasında Biyoloji Olimpiyat Kitaplarımız da okulumuza geldi.

Olimpiyat kültürü ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 Birinci Aşama Sınav Sonuçlarına göre 23 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazanmışlardı. 03 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında Afyonkarahisar´da Olimpiyatçılarımız Yaz Okulunda faaliyetlerine devam ediyorlar.

Tem

76 Ülkenin katıldığı bu yıl Slovakya ve Çek Cumhuriyetinde 19 Temmuz - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız ve Kimya Olimpiyatçımız Ceylan CEYLAN ülkemize Altın Madalya kazandırdı.

Tem

Okul Stratejik Planımız doğrultusunda öncelik verdiğimiz çalışmalarımızdan biri olan TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatlarında 2018 Birinci Aşama Sınavına giren 46 öğrencimizden 23´ü 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandılar.

Mezunlarının gönül bağıyla sahiplendikleri ve destekledikleri okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bağış haberimiz var. IFL ´86 Mezunumuz Mehmet Deniz ERTAŞ´ın koordine ettiği kitap kampanyasında Amerika´da satın alınmış orijinal kitapları IFL ´06 Mezunumuz Mehmet Erman KARASU okulumuza getirdi.

Mezunlarının sadece gönül bağı ile bağlı olduğu değil koçluk sistemi ve bağışlarla da sahip çıktığı okul İzmir Fen Lisesine Bilgisayar Bilimi alanında mezunlarımız destek olmaya devam ediyorlar.