Etiket Sonuçları: olimpiyat

Müfredat üstü çalışmalarla kendini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU ve Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER desteğinde Bilim Kurulu Üyeleri ve Olimpiyat Öğrencilerimiz ile 2. Aşama Sınavı sonrası durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

Bilim Olimpiyatlarının sarsılmaz kalesi İzmir Fen Lisesi´nde Matematik Olimpiyat Takımımız Matematik Zümre Başkanımız Davut KASAR koordinesinde matematik zümresinin katılımı ile Toplantı Gündem Maddeleri doğrultusunda "Türkiyeyi Temsile Talibiz" parolası ile 2019 TÜBİTAK Bİlim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı 1. Aşama Sınavına girecek olan Matematik Olimpiyat Takımı 2019 için hoşgeldin toplantısını yapmıştır.

Öğrencilerimizin düzeylerine uygun faaliyetlerde yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER (Matematik) Öğretmenimizin koordinesinde 23-1=22 azimli ve emektar olimpiyatçımız ANKARA TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarına katıldılar.

Olimpiyat bizim işimizdir diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 23 öğrencimiz TÜBİTAK Bilim Olimpiyat 2. Aşama Sınavlarına katılıyor. Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Bilim Kurulu Başkanımız Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Bilim Kurulu Üyelerimizin desteğinde olimpiyat takımlarımızla tüm öğretmenlerimizin katılımı ile pasta kestik.

Bilim Olimpiyatlarının sarsılmaz kalesi İzmir Fen Lisesi´nde Bilgisayar Olimpiyat Takımımız Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Toplantı Gündem Maddeleri doğrultusunda "Türkiyeyi Temsile Talibiz" parolası ile 2019 TÜBİTAK Bİlim Olimpiyatları Bilgisayar Alanı 1. Aşama Sınavına girecek olan Bilgisayar Olimpiyat Takımı 2019 için hoşgeldin toplantısını yapmıştır.

Büyük maratonda, bilimin yolunda, yılmadan yorulmadan koşacak olimpiyatçıların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Matematik Öğretmenimiz Münire ŞİMŞEKER koordinesinde Fizik ve Kimya Son Sınıflarımızın Kılavuzluğunda ve Olimpiyat Takım Temsilcilerimizin desteğinde 9. Sınıflarımızın takımlara seçilmeleri için son aşama olan IFL Bilim Olimpiyatları Mülakatı tamamlandı.

Hedefini bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ali Emre AYDOĞMUŞ ´18 Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti, deneyimlerini paylaştı ve ders anlattı.