Etiket Sonuçları: panel

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen Doç. Dr. Ahmet KOLTUKSUZ, Prof. Dr. Neslihan İNAL, Mert DÖNERÇARK ve Avukat Hakan HAS'ın panelist olarak katıldığı Dijital Vatandaşlık Günü Paneline 9. sınıf öğrencilerimiz dinleyici olarak katıldı ve bu nitelikli eğitimden yararlandılar.

Ara

Ege Üniversitesinin etkin desteği ile hedeflerine ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimiz Ege Üniversite Sürekli Eğitim Merkezinin Prof.Dr.Yusuf VARDAR MÖTBE Kültür Merkezinde düzenlediği Üniversite ve İş Yaşamında X,Y, ve Z Kuşakları Paneline katıldılar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.