Etiket Sonuçları: psikolojik

Ara

"İzmir Fen Lisesi farkını hissettim" diyen, okulunu seven ve okulunu gururla temsil eden örnek öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in desteğinde 10. ve 11. sınıflarımız Bayraklı RAM Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Özgür Demirci'nin organize ettiği 500 kişilik Webinar ile 7. ve 8. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttılar.

Eyl

Her ortamda öğrencisinin sesini duyan ve onlara daha yararlı olmak için azim ve kararlılıkla çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ 9. sınıflarımızın ilk çevrim içi derslerine konuk olarak istek, ilgi ve ihtiyaçlarını dinlediler.

Eyl