Etiket Sonuçları: sınav

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönemi ilk Kazanım Değerlendirme Sınavı 12. Sınıf öğrencilerimize uygulandı.

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Üçüncü Grup Sınavları 25.05.2018 Cuma günü tamamlandı. Mazeret, Telafi ve Ortalama Yükseltme Sınıavlarının ardından okulumuzdaki ölçme ve değerlendirme faaliyetleri tamamlanacaktır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi İkinci Grup Sınavları 27.04.2018 Cuma günü tamamlanıyor. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Planlı bir şekilde çalışmalarına rağmen sınav yaklaşınca gece etütlerinde tam kadro bulunanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Birinci Grup Sınavları başlamıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötürü şimdiden teşekkür ederiz.

Değişimi takip eden azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencileri Değerli Din külütürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Filiz ÇETİN koordinesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi işbirliği ile düzenlenen Motivasyon - Verimli Çalışma ve Değişen Sınav Sistemi ile ilgili seminere katıldılar.

Ock

Sınavlar hiç biter mi? Sadece Üçüncü Grup Ortak Sınavlarımız tamamlanmıştır. Mazeret, Telafi Sınavları, Ortalama Yükseltme Sınavları ve Kazanım Değerlendirme Sınavları sınav takviminde duyurulduğu tarihlerde yapılacaktır.

Ock