Etiket Sonuçları: soru

May

28 Nisan 2022 Perşembe günü 14:00 - 16:00 arasında yapılan Soru - Cevap etkinliğinde TeknoFest kapsamında düzenlenecek olan Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları öğrencilerimiz sordukları sorulara cevap alarak bilgilendirildiler.

Şbt

8 ŞUBAT 2022 tarihinde "Felsefe Soruşturma Topluluğu" isimli eTwinning Projesi kapsamında Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz projenin Şubat ayı etkinlikleri kapsamında eğlenceli oyunlarla Güvenli İnternet konusunda farkındalık oluşturma faaliyeti yaptılar.

Şbt

52 okul arasında ilk 4´e kalan 9. sınıf öğrencilerinin (çaylak münazaracıların) okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Hicran ve Ömer Faruk İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Atatürk Lisesinde düzenlediği Münazara Yarışmasında fırtına estirdiler. 52 okul arasından önce ilk 16´ya kalıp ardından ilk dörtte finalist olan öğrencilerimiz muazzam bir performans göstererek İzmir Fen Lisesini en iyi şekilde temsil edip kupayı okula getirdiler.