Etiket Sonuçları: sunum

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı ile TÜBİTAK iş birliğinde 26 - 29 Aralık 2022 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen "Lise Öğrencileri Ulusal Öğrenci Kongresi ve Poster Sunumu Yarışması"nda Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COSKUN'un danışmanlığında Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ, "Duyusal Öğrenme Teknikleriyle Küresel Isınma Farkındalığı İçin Oyun Geliştirilmesi" isimli projeleri ile TÜRKİYE 3.sü oldular.

Şbt

22 Şubat 2022 tarihinde 12. sınıf öğrencimiz Ayşe Serra KÖŞGER 9. sınıf öğrencilerimize Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Meryem YAZICI danışmanlığında hazırladığı "Akut Lenfoblastik Lösemide Bitkisel Kökenli Kimyasalların Antikanser Etkilerinin Gözlenmesi" başlıklı ve Biyoloji Alanında TÜBİTAK 2204A Finallerinde önce Türkiye BİRİNCİSİ ardından da ISEF'te (Uluslararası Fen ve Mühendislik Yarışması) Türkiye'yi temsil etmeye layık görülen projesini nasıl yaptığını ve TÜBİTAK 2204A için nasıl bir yol izlemeleri gerekiğini belirtip öğrencilerimizin sorduğu sorularını yanıtladı.

Şbt

TÜBİTAK 50. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edilen Araştırma Projemizi 9. Sınıflarımıza sunduk.

Nis

Kültürü ve birikimi ile fark yaratanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız MEV Proje Yarışması Finaline Çağrılan Projelerimizle devam ediyor.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.