Etiket Sonuçları: tanıtım

"Kolay olan 500 tam puanı almaktı. Asıl olan ise benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek doğru okulu tercih etmekti" diyerek okulumuzu tercih eden ve İzmir Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz Değerli Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde okulumuza misafir olan ortaokullara 2018 - 2019 öğretim yılındaki ilk tanıtımı gerçekleştirdiler.

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin, ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Ock

Yükseköğretim kurumlarının birbirlerinden farklı ve özgün uygulamalarını bilerek hedef belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Sabancı Üniversitesi tanıtım görevlileri Sabancı üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Akademik platformlarda İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 9. Sınıflarımıza Model Birleşmiş Milletler ile ilgili bilgilendirmeyi İngilizce Zümremiz yaptı.