Etiket Sonuçları: tanıtım

Bilinçli tercih yapmak için yerinde gören ve sorularını ilgili kişilere soranların okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU´nun liderliğinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Coğrafya Öğretmenimiz Buket ERTUĞRUL´un koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek Ankara Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Bilinçli bir şekilde hedef belirleyen ve planlı bir şekilde o hedefe doğru ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL koordinesinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesinden Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Uzmanlık Alanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yan Dal Uzmanlığı ise Neonatoloji olan Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER Yeditepe Üniversitesini tanıttılar.

"Kolay olan 500 tam puanı almaktı. Asıl olan ise benim ihtiyaçlarımı karşılayabilecek doğru okulu tercih etmekti" diyerek okulumuzu tercih eden ve İzmir Fen Lisesi ailesine katılan öğrencilerimiz Değerli Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde okulumuza misafir olan ortaokullara 2018 - 2019 öğretim yılındaki ilk tanıtımı gerçekleştirdiler.

Sadece pahabiçilmez öğrencilerin değil hakkı ödenmez, vefalı ve efsane öğretmenlerin de okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 yılı Tanıtım Videosu tamamlandı.

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Okulumuzu tanımak, İzmir Fen Lisesinde eğitim ve öğretimin faaliyetlerinin, ders dışı etkinliklerin ve fiziki şartların neler olduğunu görebilmek amacıyla okulumuza gelen ortaokullar ziyaretlerine verdiğimiz randevu saat ve günlerine dikkat ederek devam ediyorlar.

Ock

Mezunlarının vefalı olduğu okul İzmir Fen Lisesinde 2017 Mezunlarımız Ceren, Özlem ve Ezo 11. Sınıflarımıza Endüstri Mühendisliğini anlattılar.

Ock