Etiket Sonuçları: toplantı

Bilim Olimpiyatlarının sarsılmaz kalesi İzmir Fen Lisesi´nde Bilgisayar Olimpiyat Takımımız Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Toplantı Gündem Maddeleri doğrultusunda Olimpiyat Takım Toplantısını yapmıştır.

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Veli Toplantısı sonrası Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında veli toplantımızı değerlendirmek için öğretmenler kurulu topplantısı yaptık.

İnsanlığa katkı sağlayan bilim insanlarının arasında olma hedefiyle çalışan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ile Bilim Kurulu Başkanımız Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL başkanlığında Bilim Kurulu Üyeleri ve Proje Danışman Öğretmenleri öğrencilerimiz yürüttükleri projelerin hangi aşamada olduğunu inceledi ve incelemeler ışığında gerekli kararları, iş ve işlemleri yaptı.

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Öğrencilerimizin nitelikli bir şekilde proje hazırlamaları ve zamanlarını en verimli şekilde kullanmaları için Bilim Kurulumuz PROJE ÇALIŞMALARI gündemiyle toplantılarına devam ediyor.

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmişlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerimizden Sorumlu Müdür Yardımcımızın başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımız 2017 - 2018 Öğretim Yılında yapılacak ortak sınavların iş ve işleyişi ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.