Etiket Sonuçları: toplantısı

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. 2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılındaki faaliyetlerimizi değerlendirmek ve bir sonraki yıl için planlar yapmak amacıyla Biyoloji Zümre Başkanımız Meryem YAZICI´nın başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

2016-2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantımızı gerçekleştirdik.

SAYIN VELİMİZ;

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek ve YGS ile LYS sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Katılmanız önemle rica olunur.

Sacayağını oluşturan öğrenci, öğretmen ve veli üçlüsünün her zaman harmoni içinde olması için uğraş veren İzmir Fen Lisesi´nde bu kez Bilim Kurulumuz ve Bilim Olimpiyat Takımlarımızda yer alan öğrencilerimizin velileri konferans salonumuzda buluştular.

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. Öğrencilerimize ikinci dönemde de nitelikli ve faydalı eğitim ve öğretim faaliyetleri düzenlemek amacıyla Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

Nitelikli ve güçlü bir eğitim - öğretim kadrosunun lideri olmanın haklı onurunu yaşayan ve bunun sorumluluğunu taşıyan Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında, veli toplantımız sonrası gerçekleştireceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili kararlar almak için Zümre Başkanları Toplantısı yaptık.

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.