Etiket Sonuçları: veli

Her zaman birlik ve beraberlik içinde çözümün bir parçası olmak düsturu ile hareket eden öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Veli Toplantısı sonrası Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında veli toplantımızı değerlendirmek için öğretmenler kurulu topplantısı yaptık.

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır.

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

2016-2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantımızı gerçekleştirdik.

SAYIN VELİMİZ;

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek ve YGS ile LYS sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Katılmanız önemle rica olunur.

Sacayağını oluşturan öğrenci, öğretmen ve veli üçlüsünün her zaman harmoni içinde olması için uğraş veren İzmir Fen Lisesi´nde bu kez Bilim Kurulumuz ve Bilim Olimpiyat Takımlarımızda yer alan öğrencilerimizin velileri konferans salonumuzda buluştular.

Ock

FATİH Projesi ve STEAM Anlayışının okulumuzda öğrencilerimiz için en faydalı ve verimli şekilde kullanılmasını sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda ROBOT Kulübü Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde İzmir Polis Başmüfettişi Sayın Yüksel TÜRKAL, 3 Boyutlu Yazıcı, 2 Boyutlu Çizici, Çizgi İzleyen Robotlar, Arduino ve Lego Platformaları ile illgili deneyimlerini 9. sınıf öğrencilerimizle paylaştı.