Etiket Sonuçları: çalışması

Nis

Hücreler ile ilgili teorik bilgilerini Biyoloji Laboratuvarımızda deney ve gözlem yoluyla da pekiştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz önemli bir laboratuvar çalışmasını daha geride bırakıp bilim serüveninde bir adım daha ilerlediler.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmenimiz koordinesinde 9C ve 10A için Şube Öğretmenler Kurulunu topladık.

Nis

Öğrencileri için en iyisini isteyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Başyardımcımız Olcay ÖZTEMEL başkanlığında Okul Rehberlik Öğretmenimiz ile Sınıf Rehber Öğretmeni koordinesinde her sınıf düzeyinde ve herbir şube için ayrı ayrı gerçekleştireceğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımız 9A Sınıfımız ile başlamıştır.

Nis

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin Yumurta Atma Yarışması için tasarım yapma çalışmaları devam ediyor.