Etiket Sonuçları: şehit

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde konferans salonumuzda Çanakkale Zaferini Kutlama ve Şehitlerimizi Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Ekm

Şanlı Türk tarihini bilip bugünü anlayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 106. Yıl Dönümü dolayısıyla Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde tören yapılmıştır.

Mrt

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler,

Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler,

Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti,

Tarihlere sorun ki bize "Ölmez Türk" derler.

Eyl

Tarihi dönüm noktalarını bilen ve değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Günü Okul Töreni" Tören Komitesinin titiz çalışmaları ve anlamına yakışan sunumları ile birlikte okul konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Eyl

Demokrasiye inananların ve milli değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun himayelerinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Konferansı" konuşmacıları Sayın Profesör Doktor Turan GÖKÇE ve Doktor Öğretim Üyesi Selçuk TÜRKYILMAZ ilçemizdeki Okul Müdürlerine ve Müdür Yardımcılarına hitap ettiler.

Mrt

Şiiri yürekten okuyan, vatan sevgisi ile yaşayan pahabiçilmez gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Bornova İlçe Müftülüğünün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle lise öğrencileri arasında düzenlediği Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un "Çanakkale Şehitleri" isimli şiirini ezbere okuma yarışmasına öğrencimiz Hicran İzmir Fen Lisesi´ni temsilen katılmış ve gurur kaynağımız olmuştur.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programında özel öğrenci statüsünde ders alan Hüseyin DURSUN´un Şehitlik ve Vatan Sevgisi sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Mrt

"Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,Bu toprak, bir devrin battığı yerdir." dizelerinin anlamını bilen ve ona göre yaşayanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 103. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Mrt

Değerlerine sahip çıkan, ahlaklı, zeki ve çevik öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız final maçı ile tamamlanmış olup final akabinde kupa töreni yapılmıştır.