Folkart Galerideki Türk Resminin Köşe Taşları Resim Sergisi

Öğrencilerimizin hem kültürlerini tanımalarını hem de görsel sanatlara ilgi duymalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine bir Resim Sergisini ziyaret etti. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve Değerli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında Folkart Galeride düzenlenen Türk Resminin Köşe Taşları isimli Resim Sergisine götürdük.

Bu Sergi sayesinde öğrencilerimiz ressamlarımız tanıma fırsatı yakaladılar, ressamlarımızın eserlerini inceleme imkanı buldular hem de sanat üzerine birbirleri ile fikir teatisi yapma şansı elde ettiler.

Başta bu etkinliği koordine eden ve etkinlik süresince öğrencilerimize gözkulak olan değerli öğretmenlerimize emeklerinden hem de ilgi ile bu etkinliğe katılan pahabiçilmezlerimize okulumuzu en güzel şekilde temsil etmelerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Yayın: 15.04.2017 - Güncelleme: 05.01.2024 12:00 - Görüntülenme: 3183