Etiket Sonuçları: koç

Tem

Nasıl başlayacağını bilen ve bitirdiğinde takdir edilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlediği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edilen öğrencilerimiz eğitimlerini başarıyla tamamladılar.

Haz

Bilgi çağında tüketen değil üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 7 öğrencimiz Koç Üniversitesi'nin 24 Haziran 2019 - 4 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenleyeceği Koç Üniversitesi Programlamaya/Bilgisayar Bilimine Giriş Yaz Okulu 2019 için davet edildi ve 6 öğrencimiz şimdi Koç Üniversitesi'nde bu kampta kodlama ve bilgisayarca düşünme becerilerini geliştiriyor.

Ock

"Son haftanın son gününün son dersine kadar" diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Ahmet AKKOÇ ´17 (Koç Üniversitesi - Bilgisayar Mühendisliği) Bilgisayar Olimpiyat Takımını ziyaret etti ve ders anlattı.

Kas

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafirleri Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Doç. Dr. Sayın Deniz YÜRET ve Elektrik Mühendisliği Bölümünden Prof. Dr. Hakan UREY olacaktır.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 2002 Mezunumuz Pırıl PARLAK ŞENYURT desteğinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" devam etmektedir.