Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımız

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Okul Aile Birliği ve Veli Toplantılarımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda yapılmıştır.

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

2016-2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantımızı gerçekleştirdik.

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile YGS ve LYS Sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılmıştır.

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek ve YGS ile LYS sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

SAYIN VELİMİZ;

2016–2017 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

İzmir Fen Lisesi Okul Aile Birliği 28/10/2016 Cuma günü kurul ve komisyon üyelerini belirlemek için toplanarak aşağıdaki gibi yetkilendirilmiştir.

Okul Aile Birliği Başkanımızı çağrısı doğrultusunda 23 Ekim 2016 Pazar Günü 13.00´da Okulumuzun Yemekhanesinde Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantımızı gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik. Toplantımızın ardından velilerimizi ana binamıza aldık ve her şube kendi sınıfında olmak üzere veli toplantılarımızı gerçekleştirdik.