Mesleki Çalışmalarımız

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.

İzmir Fen Lisesi´nde kıymetli öğretmenlerimiz sene sonu mesleki çalışma faaliyetlerini nitelikli ve verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. İzmir İl Şube Müdürümüz İlker ERARSLAN´nın organize etmiş olduğu Mesleki Gelişim Akademisine kartılan İngilizce Değerli Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Sevinç ÖRER Yrd.Doç Hakan TOYTOK´un seminerini izlediler.

Planlı, kendini yenileyen ve disiplinli öğretmenlerin görev yaptığı okul İzmir Fen Lisesi´nde dersler bitti ama öğretmenler mesleki çalışmalarına devam ediyorlar.