Mrt

6 Mart 2024 Çarşamba Günü mezunlarımızın bilgi, beceri, deneyim ve anılarını paylaştıkları ve öğrencilerimize rol model örnekler olarak öğrencilerimizi etkiledikleri faaliyetimizin bu ayki misafiri 1994 Yılı Mezunumuz Sayın Bülent DÖLEK oldu.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde öğretmenlerimiz, okul aile birliği üyelerimiz ve öğrencilerimiz ile Tepeköy Ortaokulunu ziyaret ettik.

Mrt

5-6 Mart 2024 tarihleri arasında öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını desteklemek amacıyla TÜBİTAK 4006B Bilim Fuarı İFL 2024´ü Bornova Kaymakamı Sayın Muzaffer ŞAHİNER'in teşrifleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU'nun katılımı ile düzenledik.

Mrt

Okul yönetimimizin liderliğinde sınıf öğretmenlerimizin koordinesinde 9. sınıflarımızla bol sohbetli ve eğlenceli bir şekilde geleneksel kahvaltımızı yaptık.

Mrt

Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Ege Üniversitesi İntörn Öğrencileri Cansu KASAP ve Fırat KOÇ desteğinde bilinç ve farkındalık düzeyinin artırılması amacıyla Yeşilay temalı okul panosu hazırlandı.

Mrt

Şubat 2024 - Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Women Philosophers isimli uluslararası eTwinning projemiz Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde öğrencilerimizin aktif katılımı ile başladı.

Mrt

55.si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Biyoloji Alanı Birincisi Çağla Şirin ve Aliberk Sandıkçı (Kimya Öğretmenimiz Hakan Eryuva), Yazılım Alanı Birincisi Öykü Akarsu, Hikmet Efe Canikli ve Yavuz Selim Karahan (Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun) ve Matematik Alanı İkincisi Barkın Özsoy, Bilge Şule Yıldız ve Ekin Önal (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç Ateş) olmuştur. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

55.'si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Proje ile okulumuzu temsil ettiğimiz İzmir Bölge Finallerinin son gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici sergi anı köşesinde öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle fotoğraf çektirerek öğrencilerimizi onore etti.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi çalışmaları kapsamında Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde öğrencilerimiz yaptıkları çalışmaları panolarımız aracılığı ile eğitim binamızın girişinde sergilediler.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İzmir Fen Lisesi öğrencileri ve danışman öğretmenleri Zehra Handan EKİCİ tarafından hazırlanan aylık dergimiz FÜZYON'un ikinci sayısı okuyucularımızla buluştu.

Mrt

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları kapsamında çalışan öğrencilerimiz ve Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ olimpiyat çalışmaları hakkında sohbet etmiş ve okul girişimizde madalyaları ile birlikte anı fotoğrafı çektirerek olimpiyat takımlarımıza yeni seçilen 9. sınıf öğrencilerimize sıkı çalışırsak daha iyisi de başarabiliriz mesajı vermiştir.

Mrt

T3 Vakfı İzmir Sorumlusu Banu Aras Hanım tarafından 9. sınıf öğrencilerimize 8 Şubat 2024 tarihinde T3 Vakfının çalışmaları ve Teknofest 2024 yarışmaları ile ilgili bilgi verildi.

Mrt

55.'si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Proje ile okulumuzu temsil ettiğimiz İzmir Bölge Finallerinin ikinci gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici Matematik Projemizin sergilendiği masada öğrencilerimizle fotoğraf çektirerek öğrencilerimizi onore etti.

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Alev BAŞDAKOL koordinesinde 11. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile her hafta veya iki haftada bir düzenlenen ALES Ağırlıklı TYT Türkçe Denemelerinin 12.'si ikinci dönem başında yapıldı ve ikinci dönemde de denemelere devam ediyoruz.

Mrt

1 Mart 2024 Cuma Günü Bayrak Törenimizde 9., 10., 11. ve 12. sınıf öğrencilerimizin belirli zaman aralıkları ile girdikleri kazanım değerlendirme sınavlarında gösterdikleri yüksek performanstan ötürü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut Yıldız ölçme ve değerlendirme komisyonumuzun gözetiminde ve takibinde yapılan bu sınavlarda derece alan öğrencilerimizi sahneye çıkartıp başarı belgesi vererek onore etti.