SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Mezun olan öğrencilerimiz aşağıda detayları verilen T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğretim Bursuna başvuru şartlarını sağlamak koşuluyla başvurabilirler.

Vefalı, çalışkan, fark yaratan ve değerli Edebiyat Zümremiz 2017 Yaz Döneminde de öğrencilerimizin, pahabiçilmezlerimizin, kitap okumaya devam etmelerini, bilgi dağarcıklarını geliştirmelerini, edebiyatın o engin denizinde yüzmelerini desteklemekte ve bunun içinde kitap önerilerinde bulunmaktadır.