Ulusal Kalite Ödüllü alan eTwinning Projelerinin üretildiği okul İzmir Fen Lisesi Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY´un koordinesi ile 2018 - 2019 Öğretim Yılı eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi.

Proje çalışmaları ile ses getirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Bayrampaşa Belediyesi Bilim ve Teknoloji Araştırma Projeleri Yarışmasında önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Proje çalışmaları ile örnek alınanların okulu İzmir Fen Lisesi 2018 Özel Ege Lisesi 16. Fen Araştırma Projeleri Sergisinde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin katıldığı Atölye Çalışması yapılmış ve çalışma sonunda tamamlanan tasarımlar yarıştırılmıştır.

Proje çalışmları ile öğrencilerine bilimi sevdiren okul İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Gıdalarda MonoSodyum Glutamat (MSG) Tayini İçin İkili Enzim Sistemi İle Hazırlanmış Yeni Bir Optik Sistem Tasarımı ve Uygulamaları" isimli Projemizle devam ediyor.

Bilimi, proje çalışmları ile sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 9. sınıflarımıza üst dönemlerin yaptığı çalışmaları akranlarının ağzından dinleme fırsatı verdiğimiz İyi Örnekler Proje Sunumlarımız "Tavuk Gübresinin Yakımından Elde Edilen Külün İçindeki Fosforun Araştırılması" isimli Projemizle devam ediyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Efsane Mezunumuz Mehmet Deniz Ertaş öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem tavsiyelerde bulunmak hem de ozellikle olimpiyat konusunda paylasimlarda bulunmak için geliyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Emre YILDIRIM ve Dr. İsmail Burak BAL öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.