Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Yrd. Doc. Murat DEMİRCİ ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunumuz Prof. Dr. Nadir ŞENER öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyor.

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Prof. Dr. Emre YILDIRIM ve Dr. İsmail Burak BAL öğrencilerimize hem vizyon kazandırmak hem de İFL´deki anılarını anlatmak hem de tavsiyelerde bulunmak için geliyorlar.

SAYIN VELİMİZ; 2017–2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.