SAYIN VELİMİZ;

2018–2019 Öğretim Yılı Birinci Dönemi öğrencilerimizin okuldaki durumlarını değerlendirmek, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.

Öngörülen tarihler Öğretmenler Kurulu kararı ile güncellenebilir. Güncel değişiklikler okul İnternet Sitemizin DUYURULAR kısmından takip edilebilir.

Karşı stratejiyi çözen ve mevcut duruma göre kendi stratejisini en doğru ve hızlı bir şekilde oluşturanların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet Gül ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN desteğiyle Satranç Kulübü Danışman Öğretmenleri 3Se (Selçuk, Serkan ve Sertaç) koordinesinde Satranç Odamız kullanıma açılmış ve ilk turnuvamız gerçekleştirilmiştir.

Bahadır ÜRKMEZ geliyor