Üniversite ve Bölüm Tanıtımları - Sabancı Üniversitesi

Yükseköğretim kurumlarının birbirlerinden farklı ve özgün uygulamalarını bilerek hedef belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seniha ARIKAN koordinesinde öğrencilerimize Sabancı Üniversitesi tanıtım görevlileri Sabancı üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Yayın: 17.12.2017 - Güncelleme: 24.01.2024 15:46 - Görüntülenme: 2845